Keresés

Aion, a játék

LinkajánlásAionAionaion.lap.hu/9-99hu14806577062009-07-05 18:54:432016-12-02 06:48:26Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2009

Meghatározás

A kozmosz felett hatalommal rendelkező kortalan istenség, Aion, egy óriási torony alakjában testet öltött, és alapvetően megváltoztatta Atreia felszínét és legősibb fajait, a Drakeneket. Aion úgy formálta és alakította a bolygó minden hegyét, völgyét és kontinensét. Születése idején Atreia a teremtés koronájának számított. Gyönyörű volt és tiszta; élet virágzott a planétán, ahol Aion csodálatos épületként talált magának helyet, amit csak az Örökkévalóság Tornyaként ismertek. A torony átdöfte az égboltot, és összekapcsolta a világ két felét. Aion nagyságának emlékműve, az Örökkévalóság Tornya mindent sötétségbe borított Atreián.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Aion, a játék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés